Bahçeşehir çocukları unutmadı

Bahçeşehir Koleji Alanya ailesi sayısız sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi

BAHÇEŞEHİR Koleji Alanya öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında, ünlü ressam Joan Miró Ferra'ya ait yapıtın reprodüksiyonunu Özel Yaşam Hastanesi'nin çocuk bölümüne hediye etti. Proje sorumlusu öğretmen Gül Banu Özsoy, "Bahçeşehir Koleji Görsel Sanatlar Bölümü olarak bu projeyle öğrencilerde sosyal sorumluluk bilincini arttırmayı amaçlıyoruz. Bunun yanında öğrencilerde görsel sanatlar ile sosyal sorumluluk projelerini kaynaştırma yeteneği geliştirmeyi ve onlara farklı bakış açıları kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.  

HASTANE KARŞILIKSIZ BIRAKMADI

Bahçeşehir Koleji Alanya İlkokul ve Ortaokul Müdürü Metin Altun, görsel sanatlar öğretmenleri Gül Banu Özsoy, Emine Balaban ve 4'üncü sınıf öğrencileri Pelin Deniz, Elif Umut Haseki, Kadir Emir Nazifoğlu, Reyhan Güney, Hüseyin Can Özkaynar, Furkan Sönmez, Ada Demir, Demir Direkçi, Onat Toprak ile Nehir Keskin, Özel Yaşam Hastanesi’ni ziyaret ederek hazırlamış oldukları eseri teslim etti. Öğrencilerin üç aylık emeklerini karşılıksız bırakmayan Özel Yaşam Hastanesi Müdürü Nurtaç Arı ve ekibi projede emeği geçen tüm öğrencilere teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler verdi. Hastane polikliniklerini gezen öğrencilere daha sonra ikramlarda bulunuldu.

13 Ara 2014 - 00:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber