Bahçeli'ye bisküvili protesto

Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'nde yaşayan emekli Ferhat Gedikli, MHP'nin seçim sonrası tutumunu eleştirerek Genel Başkan Bahçeli'yi protesto etmek için bir koli bisküviyi MHP Genel Merkezi'ne gönderdi

DENİZ Feneri davasının zaman aşımına uğramaması için yaptığı eylemlerle bilinen aktivist Ferhat Gedikli, üzerinde Deniz Feneri logosuyla dava tarihlerinin bulunduğu bir kıyafet ve boynuna astığı teraziyle PTT binasına geldi. Burada basına açıklama yapan Ferhat Gedikli, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin seçim vaatlerini hatırlattı. Seçim sonrasında MHP'nin, AKP ile işbirliği içerisine girdiğini savunan Ferhat Gedikli, "Seçim öncesi verdiğiniz sözleri tutmuyorsunuz. Ankara'da AKP'ye koltuk değneği oluyorsunuz. Artık yeter, sözünüzü tutun. Ben de sizi protesto etmek için bu halka dağıttığınız bisküviyi Sayın Bahçeli, MHP Genel Merkezi'ne gönderiyorum. Verdiğiniz sözleri tutmazsanız halk sizi barajın altının da altına gömecek" diye konuştu.

Ferhat Gedikli daha sonra hazırladığı koli içerisindeki bisküvileri MHP Genel Merkezi'ne gönderdi.

13 Tem 2015 - 15:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber