BAGEV genel kurulu yapıldı

Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV) Genel Kurulu, Antalya Ticaret Borsası (ATB) ev sahipliğinde yapıldı. Kurula, ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Banu Okan Kavukçu da katıldı

BAGEV'İN genel kuruluna ATB Başkanı Ali Çandır, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (BUTSO) Yusuf Keyik, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, Isparta Ticaret Borsası (ITB) Başkanı Ahmet Adar ve Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, Deniz Ticaret Odası (DTO)Antalya Şube Başkanı Bekir İnanç Kendiroğlu, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Barut, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bedrullah Erçin, Akdeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Süreyya İşeri, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Banu Okan Kavukçu, BAKSİFED Başkanı Ali Eroğlu ve ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan katıldı. Divan başkanlığına ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan'ın seçildiği genel kurulda, 2016 faaliyet raporu okundu. Denetim kurulu raporunun okunmasının ardından 2017 bütçesi üyelerin onayından geçti. Genel kurulda BAGEV yönetimine ATB, ATSO, KUTSO, DTO, ITB, BUTSO, MATSO seçildi. Yönetim, yapılacak ilk toplantıda görev dağılımı gerçekleştirecek.
'POTANSİYEL HAREKETE GEÇİRİLMELİ'
BAGEV Başkanı Ali Çandır, bölgenin ciddi bir ekonomik potansiyele sahip olduğunu belirterek, bunun harekete geçirilmesi gerektiğini kaydetti. Çandır, Burdur Isparta ve Antalya kadar ilçe oda ve borsalarının da önemine dikkati çekerek, "İlçelerin çalışmalara aktif katılımıyla daha ciddi bir sinerji yaratırız" diye konuştu. Başkan Çandır, BAGEV'in bölge ve illerle ilgili konut sayısından açılan kapanan şirket sayısına kadar bütün verileri paylaştığını belirterek, "Elimizde ciddi data var, bunları sizlerle paylaşmak isteriz" dedi. Çandır, mütevelli heyet üyelerine teşekkür etti.

30 Mar 2017 - 23:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber