Baba Kolçak, oğlunun cenazesine katılamayacak

Dün akşam saatlerinde vefat eden Harun Kolçak'ın babası Eşref Kolçak, "Cenaze namazına sağlığım el vermediğinden dolayı katılamayacağım" dedi

TÜRK pop müziğin efsane isimlerinden  Harun Kolçak (62) dün akşam 22.45'te hayatını kaybetti. Bir süredir prostat kanseri tedavisi gören şarkıcı, öğle saatlerinde aşırı kusma şikayetiyle  Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. 18.00 gibi fenalaşıp yoğun bakıma kaldırılan sanatçı, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

BABASI CENAZESİNE KATILAMAYACAK

Ölümüyle sevenlerini yasa boğan  Harun Kolçak'ın babası  Eşref Kolçak, sağlığı el vermediğinden dolay oğlunun cenazesine katılamayacağını açıkladı.

"ONU BENİM YANIMA GETİRECEKLER"

Sözcü'nün telefonla ulaştığı  Eşref Kolçak, telefonda hüngür hüngür ağlayarak şunları söyledi: "Yavrum çok erken gitti. Allah'ın takdiri ne desem ki… Allah gençlere uzun sağlıklı ömür versin.  Nişantaşı'ndaki cenaze namazına sağlığım el vermediğinden dolayı katılamayacağım. Harun,  Gemlik'te annesinin yanına gömülecek. Onu benim yanıma  Gemlik'e getirecekler, oğlumu bana getirecekler."

SON DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMADI

15 Temmuz'da doğum gününü kutlayan ve yakın çevresine "Bu yıl doğum günümü kutlamayacağım" diyen  Harun Kolçak, doğum gününden 4 gün sonra hayatını kaybetti.  Harun Kolçak'ın son zamanlarda "kanseri yendim" dediği belirtilirken, ailesi ve yakınları ise Kolçak'ın fiziksel olarak zayıfladığını söylüyorlardı.

HARUN KOLÇAK'IN CENAZE TÖRENİ CUMA GÜNÜ

Harun Kolçak'ın prodüktör arkadaşı Polat Yağcı cenaze töreniyle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Cenazesi Cuma günü öğlen namazında  Teşvikiye'den kalkacak. İkindi namazında da  Bursa  Gemlik'te  Gemlik Mezarlığı'nda defnedilecek."

20 Tem 2017 - 10:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber