Avsallar Siemens açıldı

Avsallar'ın saygın esnaflarından Salih Aksoy ve Mesut Kozan, güçlerini birleştirerek Siemens Avsallar Mağazası'nı açtılar

Haber: Mustafa ADIYAMAN
ASİLZADE
DTM Dayanıklı Tüketim Malları Mağazası, Avsallar Mahallesi, Hamdi Sokak üzerinde açıldı. Siemens Mağazası'nda buzdolapları, derin dondurucular, çamaşır makineleri, çamaşır kurutma makineleri, bulaşık makineleri, Samsung ve LG televizyonlar, fırınlar, elektrikli süpürgeler, kişisel bakım ürünleri, su ısıtıcıları ve klimalar uygun fiyatlarla ve 36 aya varan taksitlerle satılıyor. Firmanın yan kuruluşu olan Asil Soğutma Klima Montaj, Tamir ve Bakım Servisi'nde de dünyada sektöründe saygın bir yere sahip olan Samsung ve LG klimaları taksitle satılıyor.
GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİLER
Asilzade DTM Dayanıklı Tüketim Malları ortakları Mesut Kozan ve Salih Aksoy, dünyanın önde gelen beyaz eşya üreticisi Siemens'in ürünlerini Avsallar ve çevre mahallelerde yaşayan vatandaşlara sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. Kozan ve Aksoy, "Çevremizden ve halkımızdan gelen yoğun talep üzerine beyaz eşya satışı sektörüne girmeye karar verdik. Her şeyin en iyisine layık olan halkımızı dünya markası Siemens, Samsung ve LG ürünleri ile buluşturduk. Vatandaşın beyaz eşya ihtiyaçlarını karşılamadan mağazamıza uğramaları menfaatlerine olacaktır" dediler.
EVLİLİK PAKETİ 5.364 TL
İşte, Asilzade DTM'nin kampanyalarından bazıları: Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve fırından oluşan evlilik paketi 5.364 TL. Tüm evin sıcak su ihtiyacını anında karşılayan üç fazlı su ısıtıcısı 975 TL'den başlayan fiyatlarla,173 litre A++ derin dondurucu 1.793 TL yerine 1.400 TL ve 7 yıl garanti. A+++ 9 kg çamaşır makinesi 2.100 TL yerine 1.635 TL ve 10 yıl motor garantisi. Dünyanın en büyük hacimli 682 litre XXL buzdolabı 3 bin 925 TL yerine 3.725 TL. Ankastre fırın, davlumbaz ve ocaktan oluşan çeyiz seti ise 1.843 TL yerine 1.305 TL.

05 Eyl 2016 - 21:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber