Autopro Express Alanya'da

İnci Holding'in iştiraki İncitaş, Kayseri'den sonra ikinci Autopro Express'i Alanya'nın Konaklı beldesinde açtı

İNCİ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Perihan İnci, Autopro Express'in franchise sistemiyle hayata geçtiğini söyledi. İnci Holding'in ilk kurulan şirketi İncitaş'ın otomotiv yedek parçası ve lastik satışıyla başlayan 60 yıllık bir geçmişi olduğunu belirten Perihan İnci, "Türkiye'nin önemli sanayi gruplarından biri olarak, üretim odaklı yapımızı maksimum müşteri memnuniyeti hedefimizle geliştiriyoruz" dedi.
'Yeni Nesil Servis' hizmeti olarak adlandırılan Autopro Express'in İncitaş tarafından franchise sistemiyle hayata geçirildiğini hatırlatan İncitaş Yönetim Kurulu Başkanı Selim Baybaş ise otomotiv sektöründe akü, jant ve lastik pazarında varlıklarını sürdürdüklerini söyledi. Baybaş, Alanya'dan sonra 2013 yılı sonuna kadar Gaziantep, Konya, İstanbul, Ankara, Kocaeli ve İzmir'de de açılış hedeflediklerini kaydetti.
Franchise sistemiyle büyümeyi amaçladıklarını vurgulayan Baybaş, 5 yıl içinde Türkiye genelinde en az 100 servis noktasına ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Konuşmaların ardından Konaklı Belediye Başkanı Abdullah Sözmez, İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Perihan İnci, İncitaş Yönetim Kurulu Başkanı Selim Baybaş ve Alanya Autopro Express'in sahibi Mehmet Kaplan'la birlikte açılış kurdelesini kesti.

24 Haz 2013 - 09:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber