ATV 23 yaşında

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim, Alanya'nın ilk televizyonu olan Alanya Televizyonu'nun (ATV) 23'üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. AGC Başkanı Dim yayınladığı mesajında, "Alanya medyası, ATV gibi köklü kuruluşlarından aldığı büyük güçle Türkiye'nin en az 50 ilinin medyasını sollamıştır" dedi

ALANYA'DA görsel ve işitsel medyanın öncüleri olan ATV ve kardeş kuruluşu Radyo Time'ın 23 yıldır Alanya medyasının mihenk taşları olduğunu vurgulayan Dim, "ATV, 1991 yılında kurulduğunda Türkiye'de yerel televizyon sayısı neredeyse bir elin parmaklarını geçmiyordu. Alanya'nın ilk, Türkiye'nin ise ilk yerel televizyonlarından olan ATV, Alanya'da görsel medyanın öncülüğünü üstlenmiş, 23 yıldır kaliteli çizgisinden ödün vermeden bugünlere gelmiştir. AGC olarak, ATV ailesinin 23'üncü kuruluş yıl dönümünün mutluluğunu yaşıyor, bu güzide kurumun kurucusu ve sahibi olan başarılı meslektaşımız Servet Sipahioğlu'nun nezdinde tüm ATV ve Radyo Time çalışanlarını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

19 Ara 2014 - 03:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber