‘At binenin kılıç kuşananın’

Başkan Yücel, ekibiyle birlikte mahalle gezisine çıktı, halkın ısrarı üzerine İshaklı’da ata bindi.

ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 30 Mart Yerel Seçimleri’nden önce verdiği, “Seçilirsem her ay köylere gidip halkı bizzat kendi bölgelerinde dinleyeceğim” sözünü tutmaya devam ediyor. Her ay geleneksel olarak gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine kaldığı yerden devam eden Başkan Yücel’e birim amirleri ve bazı meclis üyeleri de eşlik etti. Sabah ilk olarak Demirtaş’a bağlı İshaklı’ya giden Başkan Yücel, sırasıyla Seki, İspatlı, Aliefendi, Şıhlar ve Yaylakonak’ta vatandaşlarla buluştu. Başkan Yücel, sorunları tek tek not aldı ve önümüzdeki süreçte belediyenin gücü nispetinde sorunların çözüleceği sözünü verdi. Bu arada İshaklı Mahallesi’nde vatandaşların ısrarı üzerine ata binen Başkan Yücel, ata binmedeki hünerlerini de sergilemiş oldu. Başkan Yücel, at üzerinde çekilen fotoğrafını ise, “At binenin, kılıç kuşananın” yazısıyla sosyal medyada paylaştı.

07 May 2015 - 10:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber