Arının soktuğu Alman öldü

Alanya'da yaşayan Alman ‘Beni arı soktu’ dedikten sonra yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan Alman kurtarılamadı

Akın BAYCAN
ALANYA'DA yerleşik olarak yaşayan Alman turist, motosikletine benzin almak için girdiği benzinlikte kendisini arı soktuğunu söyledikten sonra bir anda yere yığıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan 66 yaşındaki turist yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Alınan bilgiye göre olay, Güllerpınarı Mahallesi Çevre Yolu üzerinde bulunan bir benzin istasyonunda meydana geldi. Alanya'da yerleşik olarak yaşadığı öğrenilen Alman turist Sehnert Manfred (66), kullandığı motosikletine benzin almak için motosikletinden indi ve benzin istasyonu çalışanına boynunu göstererek kendisini arı soktuğunu söyledi. Bir anda yere yığılan Manfred için olay yerine ambulans çağırıldı. İhbar üzerine olay yerine çağırılan ambulansla Özel Anadolu Hastanesi'ne kaldırılan Manfred, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastane morgundan alınan Manfred'in cenazesi savcılık talimatıyla otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

#

29 Ağu 2012 - 05:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber