Antalya’da metrekareye 123 kilogram yağış düştü

Meteoroloji 4’üncü Bölge Müdürlüğü, son 24 saatte Antalya’nın Serik ilçesinde metrekareye 123 kilogram yağış düştüğünü bildirdi. Muğla’nın Seydikemer ilçesine ise 91 kilogram yağış düştü.

METEOROLOJİ 4’üncü Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Değerlendirme Merkezi, Antalya, Muğla ve Isparta’da 24 saat içerisinde metrekareye düşen yağış miktarını açıkladı. Antalya’da metrekareye düşen yağış miktarları Serik ilçesinde 123.1 kilogram, Serik/Belek’te 72.2 kilogram, İbradı’de 56.2 kilogram, Manavgat/Beşkonak’ta 49.3 kilogram, Akseki 28.1 kilogram oldu.
Muğla’da metrekareye düşen yağış miktarları, Seydikemer’de 91.6 kilogram, Ortaca’da 48.5 kilogram, Ula/Akyaka’da 43.7 kilogram, Milas Orman Sahasında 42.8 kilogram, Yatağan’da 33 kilogram oldu. Isparta’da metrekareye düşen yağış miktarı Sütçüler/Kasımlar’da 44.3 kilogram oldu.
Öte yandan, yağışların bugün gece saatlerine kadar Muğla ili geneli, Antalya’nın merkez ve Serik ilçeleri ile Burdur’un doğu ve Isparta’nın güney kesimlerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor. Metrekareye 50 ile 100 kilogram arasında yağış düşeceği tahmin ediliyor.

17 Oca 2017 - 12:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber