Antalya'da şaşkınlık yaratan tabela

Antalya-Korkuteli Karayolu girişinde yer alan nüfus ve rakım bilgi tabelasındaki düzenleme şaşkınlığa neden oldu

KENT merkezine 20 kilometre kala yol kenarında Antalya nüfusu ve rakımla ilgili bilgilerin yer aldığı dev tabelada kimliği belirlenemeyen kişilerce yapılan düzenleme gülümsetti. Kente ilk defa gelen ve uzun süre kalacakları tahmin edilen 4 kişi beyaz kağıda rakamla 4, altına da "Biz" kelimesini yazdıktan sonra kağıdı nüfus tabelasına bantla yapıştırdı. 1 milyon 287 bin olan nüfus rakamı elle yapılan düzenlemeyle 1 milyon 287 bin 4 oldu. Normal bir insan boyunun yetişmesinin mümkün olmadığı tabelaya düzenlemeyi yapan kişi ya da kişilerin kağıdı nasıl yapıştırdığı ise merak konusu oldu.

21 Ağu 2017 - 23:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber