Ana Kokiç: 'Alanya benim ikinci evim'

Yeni klibinin çekimleri için Alanya'ya gelen Sırp Pop Star Ana Kokiç, Alanya ve Türkiye için gönüllü elçi olacağını söyledi

SIRBİSTAN'IN en ünlü pop starlarından Ana Kokiç, yeni klibinin çekimleri için Alanya'ya geldi. Alanya Turizm Tanıtma Vakfı'nın (ALTAV) katkılarıyla Alanya'ya gelen Kokiç, Türkiye'yi ikinci vatanı, Alanya'yı da evi gibi gördüğünü söyledi. Demirtaş Mahallesi'nde klibinin çekimlerine devam eden Kokiç, "Türkiye'ye geldiğim için çok mutluyum. Buraya geldikten sonra Türkiye'ye tutkuyla bağlandım. İnsanlar çok misafirperver ve nazikler. Burada geçirdiğim günler de çok güzel geçiyor" diye konuştu.
'ALANYA'YI HERKES BİLİYOR'
Kokiç, sözlerini şöyle sürdürdü: "Belgrad'da Elvan Güneş ile karşılaştım ve beni Alanya'ya davet etti. Çok hoşuma gitti ve bir an önce gelmek, bu işi uzatmamak istedim. Nihayetinde buradayım. Sırbistan halkı hakkında konuşmam gerekirse, onlar da Alanya'yı ve Türkiye'yi çok seviyorlar. Ben de bu sevginin artması için çalışacağım. Alanya'yı ve Alanyalıları çok seviyorum."
'ALANYA'YA AŞIK OLDU'
ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi ve Ana Kokiç'in Alanya'ya gelmesinde büyük payı olan Elvan Güneş ise yaptığı açıklamada, "Fuarlar bizim için büyük fırsat. Ana daha önce Belek'te bir klip çekmişti ve 10 milyonun üzerinde izlenme rakamına ulaşmıştı. Kendisi çok popüler bir sanatçı. Sırbistan'daki fuarda elçimize kendisiyle görüşüp Alanya'da klip çekilmesiyle ilgili rica etmiştim. Onun da destekleri ve şansımızın yaver gitmesiyle Alanya'ya davet ettik ve kabul etti. Gelir gelmez de Alanya'ya aşık oldu. Şarkısının klibi için çalışmalara başladık ve devam edeceğiz. Bu, parayla yapılamayacak kadar değerli bir iş. Bir kanala ya da gazeteye reklam versek 5 dakika sürer ama bu yıllarca hafızalarda ve internette kalacak" ifadelerini kullandı.
'YEREL SANATÇILARI DA BEKLİYORUZ'
Güneş, "Ülkemizde çok popüler sanatçılarımız var. Hem de dünya çapında takip edilen sanatçılar, örneğin Tarkan gibi. Ana, Sırbistan'dan gelip tanıtım elçimiz oldu. Bu tüm dünya tarafından izlenecek. Yerel sanatçılarımız da İstanbul duvarlarını yıkıp Türkiye'nin güzelliklerini de anlatsınlar. Sadece Alanya için söylemiyorum. Ülkemizin hem çok fazla güzelliği hem de tanıtıma ihtiyacı var" dedi.

26 Nis 2017 - 23:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber