ALTSO'dan 'Fruit Logistica'ya davet

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) tarafından 2-5 Şubat 2016 tarihlerinde Berlin’de düzenlenecek olan 'Fruit Logistica Uluslararası Meyve ve Sebze Fuarı'na bir iş gezisi organize edilecek

ORGANİZASYONLA ilgili ALTSO'dan yapılan açıklamada "Gıda sektöründe meyve çeşitleri, sebze ve kurutulmuş gıdalar, fındık, ekolojik tarım ürünleri, eko-tarım araçları ve teknolojileri, depolama malzemeleri ve sistemleri, ambalaj, paketleme ve depolama ekipmanları ve teknolojileri, nakliye teknolojileri alanında faaliyet gösteren firmaların katılımcı olarak yer aldığı fuar, geçtiğimiz yıl 83 ülkeden 2 bin 700 firmanın katılımıyla düzenlenmiş olup, 135 ülkeden 65 bin profesyonel ziyaretçiyi ağırladı. Söz konusu fuara yapılacak iş gezisi programı için Küçük ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Yurtdışı İş Gezisi Desteği'nden de yararlanmak üzere KOSGEB’e başvurulacak. Söz konusu destek kapsamında, KOSGEB veri tabanına kayıtlı ve destek yol haritasını tamamlayarak destek sözleşmesi imzalayan işletmelerin konaklama, ulaşım ve fuar giriş ücretlerinin yüzde 50'si bu kurum tarafından karşılanacak. Taslak programı ve başvuru formu odamızın internet sitesinde (altso.org.tr) yer alan söz konusu iş gezisine katılmak isteyen üyelerimizin, başvuru formunu doldurarak en geç 7 Ocak 2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar ALTSO'ya iletmeleri gerekiyor" dendi.

30 Ara 2015 - 00:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber