ALTSO'da travelife anlatıldı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ortağı olduğu 'Sustour Projesi' kapsamında Alanya’da faaliyet gösteren tur operatörleri ve seyahat acentelerine yönelik 'Uluslararası Sürdürülebilirlik Eğitimi' düzenledi

ALTSO Meclis Salonu’nda başlayan eğitim bugün sona erecek. Verilen eğitimle seyahat şirketleri, uluslararası tüketiciler ve iş ortaklarının giderek artan beklentilerini anlıyor. Bunun yanında seyahat şirketleri uluslararası akreditasyona sahip travelife sistemini nasıl kullanabileceğini öğreniyor. 'Travelife Sürdürülebilirlik Sistemi' 2007 yılından bu yana seyahat ve turizm endüstrisinde sürdürülebilir uygulamaları destekliyor. Travelife, bu sistemin gerek şirket bünyesinde gerekse tedarikçi ayağında sürdürülebilirliğini geliştirmek amacıyla tur operatörleri ile işbirliği içinde çalışıyor. Travelife tur operatörleri ve seyahat acentalarının yanısıra oteller ve konaklama tesisleri için eğitim, uygulama araçları ve sertifikasyon sağlıyor.

31 Eki 2014 - 01:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber