ALTSO Turizm MYO 2016'da açılacak

ALTSO Başkanı Şahin'in ziyaret ettiği ALAKÜ Rektörü Prof. Dr. Pınarbaşı, Alanya'da eğitimin çıtasını en üst seviyeye çıkaracaklarını söyledi

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’ya eğitim öğretim yılı açılışı ve yeni görevi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Şahin, Prof. Dr. Pınarbaşı’ya yeni görevinde başarılar dileyerek, üniversite birimleri ve ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu (MYO) hakkında görüş alışverişinde bulundu.

'MYO'NUN YAPIMI 2016'DA BİTECEK' 

ALTSO’nun eğitime verdiği önemden bahseden Başkan Şahin, turizm sektöründe yaşanan ara eleman sıkıntısı gidermek için ALTSO yönetimi olarak, ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu'nun

(MYO) yapımına başladıklarını aktardı. Yüksekokulu 2016-2017 eğitim-öğretim yılına yetiştireceklerini belirten Başkan Şahin, “ALTSO yönetimi olarak üyelerimizin isteği doğrultusunda çok sayıda mesleki eğitim kursu düzenliyoruz. Ayrıca her yıl iki dönem olarak da vatandaşlarımıza ve üyelerimize yönelik kişisel gelişim seminerleri organize ediyoruz. Turizmcilerimizden gelen talepler doğrultusunda da ALTSO Turizm MYO'nun yapımına başladık” dedi.

'GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ'

Şahin’e, ziyaretinden dolayı teşekkür eden Pınarbaşı, üniversitelerin şehirler açısından çok önemli olduğunu vurguladı. Pınarbaşı, “Göreve başladıktan sonra yaptığım gözlemlerde ALTSO gibi kurumların ve hayırsever vatandaşların Alanya’da eğitime büyük önem verdiğini gördüm. Üniversiteler, gelişen ve gelişmekte olan şehirler için vizyon değiştirebilecek öneme sahip. İnşallah ALAKÜ olarak çok güzel işler başaracağız ve Alanya’da eğitimin çıtasını en üst seviyeye çıkaracağız” 

Pınarbaşı, ayrıca ALTSO’nun eğitime verdiği önemden dolayı Şahin’i tebrik ederek, karşılıklı eğitim faaliyetleri yürüteceklerini dile getirdi.

28 Eyl 2015 - 18:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber