Alperenler kermeste buluştu

Alperenler Derneği, Hacımemişler Camii yanında 6 gün sürecek kermesin açılışını yaptı

ALAİYE Hakkani Alperenler Derneği, ilk kermeslerini dün yaptıkları dua ile Hacı Memişler Camii yanında açtı. Kermese olan ilginin beklentilerinin de üzerinde olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Hakan Tümerdem "Bizim diğer kermeslerden farkımız, satışa sunulan ürünleri piyasa değerinin çok altında veriyoruz. Bunun da sebebi ihtiyaç sahibi insanların alım gücünü kolaylaştırmak. Bu kermeste emeği geçen, yardımları olan tüm halkımızın hayırları kabul olsun. İnşallah önümüzdeki yıl tekrar bir kermes düzenleyeceğiz. Bu kermesimiz 6 gün sürecek" dedi. Tümerdem, tüm Alanya halkını kermese davet etti.

26 May 2015 - 11:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber