ALKÜ’den kınama

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Senatosu, önceki gün geçekleştirdiği senato toplantısında Ankara’da yaşanan menfur terör saldırısını kınadı

ALKÜ

Senatosu, yılın ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Senato, toplantısı sonrası aldığı kararla Ankara’da yaşanan menfur terör saldırısı bir kez daha kınandı. ALKÜ Senatosu’nun aldığı karar şu şekilde: “Ankara’da vatandaşlarımıza ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin personeline karşı gerçekleştirilen menfur terör saldırıları hepimizi derin bir üzüntüye boğmuştur. Gerçekleştirilen bu ve diğer tüm terör saldırılarını şiddetle lanetliyor, doğrudan ya da dolaylı olarak terör ve terör destekçisi olan herkesi ve her kurum/kuruluşu şiddetle kınıyoruz.  Bilinmelidir ki, bu tür eylemler asla hedeflerine ulaşamayacak ve ülkemiz birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel yarınlara hepimizin çabasıyla ulaşacaktır. Bu kapsamda, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi de, vatanımızın bekasının korunması için gerekli tüm sorumlulukları üstlenecek ve elinden geleni yapacaktır. Bu vesileyle, Ankara’da ve diğer tüm terör saldırılarında hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.”

19 Şub 2016 - 17:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber