Alanya'ya haftasonu ünlü yağacak

Alanya Belediyesi'nin bu yıl 14'üncüsünü düzenleyeceği 'Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali' kapsamında sanatçılar Gülşen, Gülben Ergen, DJ Ozan Doğulu ve Rafet El Roman konser verecek

ALANYA, 14'üncü Uluslararası Turizm ve Sanat Şenliği kapsamında bu yıl çok sayıda kültür ve sanat etkinliğine ev sahipliği yapacak. 31 Mayıs Cumartesi günü kortej yürüyüşüyle başlayacak festivalin ilk gününde Gülben Ergen, 2'nci gününde Gülşen hayranlarıyla buluşacak. Festivalin 3'üncü ve son gününde ise sahneyi 2 sanatçı paylaşacak. İlk olarak sahneye DJ Ozan Doğulu çıkacak ardından Rafet El Roman hayranlarıyla buluşacak.

DOLU DOLU 3 GÜN

Gündüz stantları gezerek alış veriş yapma imkanı bulacak ziyaretçiler, akşamları ise rıhtım meydanında folklor gösterileri, animasyon, müzik grupları ve Türk Halk Müziği konserleriyle eğlence fırsatı bulacak. Radyo D'nin sunucusu Sema Eryiğit Emek'in sunumuyla DJ Haluk Sarıtaş, DJ Murat Duran ve neyzen Burcu Karadağ izleyicilerle buluşacak.

YÜCEL'DEN DAVET

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya halkının ve misafirlerin gündüzleri kültür ve sanatsal etkinliklerine katılarak akşamları ise ünlü sanatçıların konserleriyle eğlenme imkanı bulacaklarını söyledi. Yurt dışından gelecek çok sayıda yabancı konuğunda festival kapsamında düzenlenecek etkinliklerle Alanya kültürünü yakından tanıma fırsatı bulacağını kaydeden Başkan Yücel, "Festival bu yılki içeriğiyle Alanya'nın dünya kenti profilini destekleyecek etkinliklere sahne olacak. Tüm halkımızı festivale davet ediyorum" dedi.

29 May 2014 - 13:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

gülsultan - teşekkürler gülen adam alanya seni seviyor.yüreğimizdesin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mayıs 13:00

Çorum Haber