‘Alanya’ya değer katacak’

Alternatif turizmin en yeni ve en iddialı otellerinden biri olan Adin Beach Hotel, Türkler Mahallesi, İncekum Mevkii’nde yer alan tesisinde hizmetlerine tüm hızıyla devam ediyor

YATIRIMI ve işletmesi Alanya’nın tanınmış ailelerinden Uysal ailesi tarafından yapılan tesis, birçok yönüyle Alanya’nın öz değerlerine ev sahipliği yapıyor. İçerisinde üç ayrı plaj yer alan tesis, plaj adlarını Alanya sahil şeridinden alıyor. Alternatif turizm sektöründe yerli muhafazakar ve yabancı Müslüman misafir kitlesine hizmet vermekte olan otelde, kadınlara özel olarak dış gözlerden tamamen izole bir de plaj oluşturuldu. Kadınlara özel olarak hazırlanan bu plaja ise, dünyaca ünlü Kleopatra Plajı'nın adı verildi. Yine benzer şekilde erkeklere hizmet vermesi için oluşturulan plaja ise Keykubat Plajı ismi verildi. Aileleriyle birlikte denize girmek isteyen misafirler için hazırlanan plaja ise Damlataş Plajı adı verildi.

'ALANYA'NIN ÖZ KÜLTÜRÜNÜ YANSITIYOR'

Adin Hotel yatırımı hakkında bilgi veren Adin Beach Hotel Genel Müdürü Selim Soylu, "Adin Hotel’in sermayesi turizmden edinilmiş ve yine Alanya turizminin gelişimi için yatırıma dönüştürülmüştür. Bunu yaparken firma olarak sadece kârlılığı değil, Alanya’ya farklı konseptlerde yapılacak yatırımların önünü açmayı, Alanya’nın öz kültürünü tesisimize yansıtmayı göz önünde bulundurduk. Bu yatırımın gerek maddi gerekse manevi kazanımları ise yine Alanya için harcanacaktır. Burada bir konu da teşekkür etmeden geçemeyeceğim. Alanya’ya özgü bir markanın bir yatırımın arzını yaparken bu süreçte kendi şehrimizden, şehrimizin turizmcilerinden aldığımız manevi destek bizi oldukça cesaretlendirmektedir. Süreç içerisinde yanımızda olan meslektaşlarımızdan, inşaatımızda taş üzerine taş koyan ustalarımıza kadar herkese teşekkür ediyorum. Alanya bize, biz Alanya’ya değer katarak bu yatırımların artmasını temenni ediyorum" dedi.

14 Tem 2015 - 11:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

alanya sevdalıları - bizde kullanabiliyor muyuz? veya bizde kendi evimizin önünü böyle şekillendirsek olmaz mı?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 11:03

Çorum Haber