Alanyalı şehitleri unutmadı

Ekim ayının ilk haftasında yangın söndürmeye giderken aracın uçuruma yuvarlanması sonucu görev şehidi olan Cengiz Bayındır ve Mustafa Yanbaş'ın ailelerini ziyaret eden Başkan Türel, üzüntülerini bu kez yüz yüze iletti

Haber: Alper KUTAY
ALANYA'YA
bağlı Süleymanlar Mahallesi’nde Ekim ayının ilk haftasında çıkan bir orman yangını için Güzelbağ Mahallesi'ndeki istasyondan hareket eden Cengiz Bayındır idaresindeki itfaiye aracı, Burçaklar Mahallesi yol ayrımında kontrolü kaybederek uçuruma yuvarlanmıştı. Meydana gelen kazada, itfaiyeci ve aracın sürücüsü Cengiz Bayındır ile gönüllü olarak yangın söndürmeye katılan Mustafa Yanbaş yaşamını yitirmişti. Aynı kazada araç içerisinde bulunan ve gönüllü yangına giden ise Hasan Ali Özçelik ise yaralanmış, olay yerinde yapılan tıbbi müdahalenin ardından hastaneye götürülmüştü. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kazada hayatını kaybeden Cengiz Bayındır ve Mustafa Yanbaş'ın ailelerini AKP İl Başkanı Rıza Sümer'le birlikte ziyaret ederek üzüntülerini bildirdi. Türel, "Halka hizmet noktasında bizlerle birlikte çalışırken görev şehidi olan mesai arkadaşlarımızı asla unutmayacağız" dedi.

23 Eki 2016 - 14:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber