Alanyalı otelciye Medine'den çağrı

Medine'de yaşayan Alanyalı Tayyar Kayhan, Alanyalı otelcilere ve halcilere çağrıda bulundu

ALANYA'NIN unutulmaz işletmesi eski Kayhan Kırtasiye sahiplerinden olan ve uzun süredir Suudi Arabistan'ın Medine şehrinde yaşayan Alanyalı Tayyar Kayhan, sosyal paylaşım sitesi Facebook aracılığıyla Alanyalı otelcilere ve halcilere çağrıda bulundu. İşte Kayhan'ın mesajları: 

ALANYALI OTELCİ DİNLE 
"Bak Alanya'dan Adin Otel ve Best Helal Otel, dünyada ilk 5'e giriyor. Hıristiyana bel bağlama, dön yönünü Müslüman'a, helale. Otelinde içki satıp, zina yaptırıp, eğlence düzenleyip şu kısa dünya hayatında cehennemi kazanma. O kadar çok Arap ve Müslüman ülke var, kafire hizmet etme. Ayet; sana düşen sadece duyurmak. Ayet; sen öğüt ver, umulur ki senin öğüdün müminlere fayda verir. Helal otele dön."

ALANYA HALİ HAÇ ŞEKLİNDE
Kayhan, yine sosyal paylaşım sitesi Facebook aracılığıyla, Türkler'de yapımına başlanan yeni Alanya Toptancı Hali'nin de haç şeklinde yapılacağını belirterek şu çağrıda bulundu: 
"Selâmünaleyküm. Hayırlı olsun Alanya, haç şeklindeki haliniz. Hani plan değişecekti Sayın Süleyman Tuluk kardeşim. Gittin, muhatabıyla görüşmüştün. Aldatıldık. Benim itirazım plana, hal yapımına değil biline, dinimize ters, vallahi bereketi olmaz." 

28 Kas 2016 - 13:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Kim yazmış bunu? - hristiyan'a bel bağlama, müslümana dön diyen "hidayete" ermiş eski bir .... Bilen bilir...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Kasım 13:04
01

Alanya Sevdalısı. - İnsanlar geçmişte işledikleri günahlarla sorgulanmamalı hor görülmemeli helede tevbe etmiş hatasını anlamış ise.

Ne diyor Mevlâna Hz Ne olursan ol yine gel.

Son olarak zaten arkadaş kötü birşey de dememiş uyarsa al uymazsa bırak sen iyan alsın. Selamlar saygılar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Kasım 13:04

Çorum Haber