Alanyalı Asenalar kahvaltıda buluştu

MHP Kolları Başkanı Sevim Gülüm Bulut, yeni dönemin ekibiyle Dimçayı Star Piknik'teki kahvaltıda buluştu.

Haber: Alper KUTAY
MİLLİYETÇİ
Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan tarafından geçen ay görevlendirilen Kadın Kolları Başkanı Sevim Gülüm Bulut, yeni dönemde birlikte mesai yapacağı Asenalarla kahvaltıda buluştu. Dimçayı'ndaki Star Piknik'te düzenlenen etkinliğe, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ile Başkan Yardımcısı Mustafa Sünbül de katıldı. İl ve ilçe teşkilatlarındaki kongre sürecinin tamamlanmasının ardından yerel ve genel seçimlere hazırlanmaları gerektiğini, bunun için de çalışmalara şimdiden başlayacaklarını söyleyen MHP Kolları Başkanı Sevim Gülüm Bulut, Alanya'nın dinamiklerini bilen bir kadro oluşturduklarını kaydetti.

23 Eki 2016 - 14:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber