Alanya'dan THK'ya 'kurban' desteği

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Kurban Bayramı’nda deri toplamakla yetkili Türk Hava Kurumu’nun çalışmalarına destek vereceklerini, illegal yoldan deri toplayanlara karşı yasanın öngördüğü cezai yaptırımların uygulanacağını söyledi

THK Alanya Şube Sorumlusu Emine Keyaoğlu ve THK Denetim Kurulu Üyesi Gaye Coşkun, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu’yu ziyaret ederek yaklaşan Kurban Bayramı önceki kurban derisi toplama çalışmaları konusunda görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette Kaymakam Harputlu’ya deri toplama organizasyonu konusunda bilgi veren Şube Sorumlusu Keyaoğlu, bayramın 1. ve 2. günü yapılacak deri toplama organizasyonu için tüm mahallelerde görevlendirmelerin yapıldığını söyledi. Kaymakam Harputlu, deri toplama konusunda izin alan ve yasal bir organizasyon yapan THK’nın bu çalışmasını engelsiz şekilde yapacağını, illegal deri toplayanlara ise izin verilmeyeceğini belirtti.

23 Ağu 2017 - 23:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Adsız - Kurban derilerinin Yarısı tarikatçı kurslarına gider ama yardımı kızılaydan dan devletden bekleriz kaymakamlık önlem alması gerekir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ağustos 23:34

Çorum Haber