Alanya’da görenleri şok eden manzara!

Alanya'da denize akan çamur ve pislikler nedeniyle denizin rengi değişti. Sahil şeridinde denizi izlemek isteyenler, uçsuz bucaksız mavi deniz yerine çamurla karşılaştı

Alanya’da görenleri şok eden manzara!
Alanya’da görenleri şok eden manzara!
Haber albümü için resme tıklayın

Alanya’da görenleri şok eden manzara!

HACET deresinden Galip Dere Plajı’na ulaşan akarsu, beraberinde sürüklediği atıklarla birlikte denizi çamura buladı. Duruma müdahale eden Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler  denizde inceleme başlattı. Deniz suyundan numune alan ekipler çamurlu suyun kaynağını araştırıyor.

27 Nis 2017 - 11:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Yeşili yok ederseniz olacağı budur! - Yeşili yok eden ve özellikle şehri beton yığınına çeviren bütün sağcı partiler (ANAP,DYP/AKP ve MHP) bundan sorumludur. çünkü ağacın/ormanın işlevlerinden birisi de erozyonu önlemektir. ağaç olmazsa toprak böyle denize akar!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Nisan 11:07
01

Alanyali - Birisi ANAP DYP AKP VE MHP Demiş ne cahil ki CHP yi yazmamis zamanında ülkeyi yikanlari yazmaya larda o gemidedir AKP VE MHP kadar ülkeye faydası olan Varsa Deyinki bilelim..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Nisan 11:07

Çorum Haber