Alanya'da Autoshow 2014 heyecanı

Alanya Autoshow 2014 Fuarı, yarın saat 13.30’da düzenlenecek törenle kapılarını otomobilseverler için açacak

 ALANYA

Park Karting-Kestel Fuar Alanı'nda düzenlenecek fuar 19 Ekim'e kadar ziyaretçilerini kabul edecek. AFT Fuarcılık Genel Koordinatörü Fuat Aktaş, başta Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) olmak üzere Alanya’nın resmi kurum ve kuruluşlarının fuarla yakından ilgilendiğini ve baştan beri destekleyici bir tutum içinde olduklarını söyledi. Aktaş, “Alanya’da ikinci kez düzenlenecek olan otomobil fuarının turizm ve turizme bağlı sektördeki hareketlilikle birlikte ilgiyle karşılanacağını umuyoruz. Antalya’da düzenlenen auto show fuarlarının coşkusunu Alanya’ya taşımak hedefiyle düzenlenen fuarın katılımcı oto bayilerinin tamamını Antalya firmaları oluşturuyor. Katılımcı bayiler Alanya’daki ziyaretçi potansiyelini önemseyerek fuar için hazırlandıklarını bildirdi. Fuar 16-17-18 Ekim tarihlerinde 14.00-20.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Fuar, kapanış günü olan 19 Ekim tarihinde ise 11.00-19.30 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Davetiyeler katılımcı bayiler ile Alanya’daki resmi kurumlar, Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi ve ALTSO’dan temin edilebilecek. Ziyaretçiler, www.aftfuarcilik.com adresinden ya da fuar alanı girişinden davetiye temin edebilecek” dedi.

15 Eki 2014 - 22:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber