Alanya'da acillerde büyük yoğunluk

Alanya’ya tatil için gelen çok sayıda yerli ve yabancı turist, tatil süresince kentteki hastanelerin acil servislerinde yoğunluk yaşanmasına neden oldu

RAMAZAN Bayramı tatili süresince Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin (ALKÜ) acil servisine 2 bin 948 kişi müracaat etti. 4 günlük bayram tatilinde acil servise en fazla gribal enfeksiyon şikayetiyle 563 kişi başvurdu. 184 düşme, 144 ishal, 18 güneş yanığı ve 3 boğulma vakası yine acil servis ekibinin müdahale ettiği başlıca şikayetler oldu. Edinilen bilgiye göre, 588 kişiye cerrahi acilde, 2 bin 360 kişiye ise acil dahiliyede müdahale edildi. Alanya’daki özel hastanelerin acil servislerinde de tatil süresince yoğunluk yaşandığı öğrenildi.

28 Haz 2017 - 18:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber