Alanya'da 3 tekne ve 3 işyerine mühür

Alanya'da çığırtkanlık yaptıkları tespit edilen 3 tekne ve 3 işyerine mühür vuruldu. Zabıta Müdürü Hasan Akın, "Halkın ve turistin huzurunu bozana af yok" mesajı verdi

Haber: Alper KUTAY

ALANYA Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nün etkin denetimleri sürüyor. Alanya'da çığırtkanlığa savaş açan zabıta ekipleri, yerli ve yabancı turistleri çığırtkanlık yaparak rahatsız eden 3 tekne ve 3 işyeri hakkında işlem uyguladı. Çığırtkanlık yaptıkları tespit edilen 3 tekne 7 gün, 3 işyeri de 5 gün boyunca mühürlendi. Alanya Emniyet Müdürlüğü de mühürleme işlemi esnasında zabıta ekiplerine destek verdi. Zabıta MüdürüHasan Akın, "Turizme zarar veren hiç bir kimseye taviz verilmeyecek. Denetimlerimiz yıl boyunca devam edecek" dedi.

13 Ağu 2017 - 23:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Alişan - 3 tekne, 3 dükkanla bu işi ne kadar göstermelik yaptıkları belli. gelin akşam saati şöyle bi dolaşalım 30 dakkada 30 dükkan bulurum ben size turistleri rahatsız Eden.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ağustos 23:22
04

kemal - yahu turizm bitmis.zabitalarda bir halt yaptigini saniyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ağustos 23:22
03

Yasin - Destekliyoruz kimseye fırsat verilmesin turisti rahatsiz eden kimse isyeri kapatilsin herkes edebiyle is yapsin yoldan gecene laf atiliyor terbiyesizlik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ağustos 23:22
02

Turhan - Aynen devam yaninizdayiz turisti kimse rahatsiz etmesin butiklere dikkat edin girmeyene kufur ediyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ağustos 23:22
01

Hasan Bekci - Çok komik veya çok hoşuna giden bir durum mu var da zabıta memuru SIRITIYOR ?İnsanın sinirini bozuyor.

Sn. Mehmet Ali Dim bu konuyu yetkililere bir sorsun lütfen.Yakışıksız bir durum olmuş.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ağustos 23:22

Çorum Haber