Alanya Yıldızdoğan konserinde buluştu

MHP İlçe Teşkilatı'nın organize ettiği Mustafa Yıldızdoğan konseri Alanya halkından büyük ilgi gördü

Alanya Yıldızdoğan konserinde buluştu
Alanya Yıldızdoğan konserinde buluştu
Haber albümü için resme tıklayın

Alanya Yıldızdoğan konserinde buluştu

Haber: Alper KUTAY
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Mustafa Yıldızdoğan konseri, Alanya halkından büyük ilgi gördü. Bu akşam saat 18.00'de Alanya Belediye Sarayı arkasında gerçekleştirilen ücretsiz konsere; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP 23. Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, Alanya Belediye Başkanvekili Mehmet Kula, İl Başkanı Mustafa Aksoy, Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ercan Uğur, Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Fevzi Yıldırım, Alperen Ocakları Başkanı Vedat Uygur, meslek odası başkanları, MHP Antalya Teşkilatı yöneticileri ile yüzlerce vatandaş katıldı.
'DEVLETİN BAŞINA DEVLET GELECEK'
Program, ilkokul öğrencisi bir kız çocuğunun İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Programın sunuculuğunu ise Antalya İl Genel Meclisi eski üyesi, MHP İl Yöneticisi Zeki Tunç yaptı. Tunç'un MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin telgrafını okumasının ardından Ülkü Ocağı mensubu çok sayıda genç, "Devletin başına Devlet gelecek" sloganları attı. Konser öncesi MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, ardından MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy birer konuşma yaptılar.  Aksoy, "Sayın Bahçeli, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde dik duruşunu ortaya koymuş, böylece terör örgütü emeline ulaşamamıştır. Alçak darbe girişiminden herkes ders çıkarmalı. FETÖ, sızdığı her yerden temizlenmelidir. FETÖ ile mücadele, sadece memurların ilişiğinin kesilmesi yeterli değildir. Darbenin siyasi ayağının da ucu nereye dokunursa dokunsun temizlenmesi, gerçeklerle yüzleşilmesi gerekmektedir. Terörle mücadele konusunda da gereken yapılmalıdır" dedi.
'ŞEHİT AİLELERİNE ŞİLT VERİLDİ'
Yapılan konuşmaların ardından bugüne dek vatan için hayatlarını kaybeden tüm şehitler için Fatiha okundu. Alanya ve civar ilçelerdeki şehitlerimiz Coşkun Nazilli, Ahmet Gündoğmuş, Murat Güney, Ahmet Akan, Hayri Anılgan, Ahmet Tarım, Cennet Yiğit, Halil İbrahim Aksoy ve Abdullah Ümit Sercan'ın aileleri de sahneye davet edilerek, MHP İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan şiltler takdim edildi. Ülkü Ocakları üyesi gençler ise şilt takdimi sırasında "Şehidim hakkını helal et bize" ve "Şehidim annen bize emanet" sloganları attı. Programın sonunda sinevizyon sunumu yapıldı, ardından ülkücü camianın sevilen sanatçılarından Mustafa Yıldızdoğan, Alanya halkına unutulmaz bir konser verdi.
'MUSTAFA'LARIN KIYMETİNİ BİLİN'
Konser öncesi bir konuşma yapan Yıldızdoğan, "İl Başkanım Mustafa, İlçe Başkanım Mustafa, ben Mustafa. Ben bu yiğitlerin çocukluklarını, bu vatan için kalplerinin nasıl çarptığını bilirim. Mustafaların kıymetini bilin. Ama önce Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa'nın, sonra Mustafa Kemal Atatürk'ün kıymetini bilelim" dedi. 15 Temmuz'da dik duruş sergilediklerini söylediği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye de teşekkür eden Yıldızdoğan, daha sonra sevilen şarkılarını seslendirdi.

28 Eki 2016 - 21:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber