Alanya Sevdalıları bu gecede buluşacak

Alanya Sevdalıları Derneği, Alanya şalvarı ve beyaz gömlek giymenin zaruri olduğu bir gece düzenliyor. Program, 21 Mart'ta Belediye Düğün Salonu'nda.

Haber: Alper KUTAY

BAŞKANLIĞINI Kemal Yetgin'in üstlendiği Alanya Sevdalıları Derneği (ALSEV), 21 Mart tarihinde, 19.00 ile 24.00 saatleri arasında Alanya Belediye Düğün Salonu'nda bir gece düzenliyor. Alanya'da yaşayan gençlerle, esnafla ve halkla kaynaşma ve dayanışmayı, birlik beraberliği artırmayı hedefleyen bir program düzenleyeceklerini söyleyen ALSEV Başkanı Kemal Yetgin, "Alanya'nın sevilen birçok sanatçısının katılımıyla yapacağımız gecede, Alanya'ya özgü gösteri ve eğlence gibi etkinler olacak. Alanya'nın milli değerlerine, örf ve adetlerine sahip çıkan, vatanına ve milletine ihanet etmeyen her kesimden ve her mahalleden gençleri, kardeşlik, birlik ve beraberlik çatısı altında birleşeceğimiz bu geceye katılmaya davet ediyorum" dedi. Ücretsiz olan geceye katılmak isteyen gençlerin Alanya şalvarı ve beyaz gömlek giymelerini isteyen Yetgin, "Söz konusu vatan ve Alanya olunca, geçici değil kalıcı olmasını hedeflediğimiz Alanya Sevdalıları Derneği'nin etkinlikleri yıl boyunca aralıksız devam edecek" mesajı verdi.

22 Şub 2017 - 16:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber