Alanya'nın acı kaybı! Baba Salih öldü

Alanya'nın renkli simalarından olan 'Baba Salih' lakaplı Salih Çetin vefat etti

Alanya'nın acı kaybı! Baba Salih öldü
Haber albümü için resme tıklayın

ALANYA'DA 'Baba Salih' lakabıyla tanınan Salih Çetin, 90 yaşında yaşlılığa bağlı çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle vefat etti. 
AK Parti Alanya eski İlçe Başkanı işadamı Ahmet Çetin ve Alanyaspor Yönetim Kurulu üyelerinden Veysel Çetin'in de babası olan Salih Çetin, Alanya'nın en eski kamyoncularındandı. Alanya'da 1950'li yıllardan itibaren çocukların mahallelerine dört gözle beklediği bir isim olan Baba Salih, kamyonuyla geçtiği güzergahlarda çocuklara şeker dağıtmasıyla bilinirdi. Bu özelliği ile Alanya'da 'Baba Salih' lakabıyla tanınan Çetin, bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıklarla mücadele ediyordu. 
Çetin'in cenazesi yarın öğle namazına müteakip Hacımemişler Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Bektaş Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Yeni Alanya, merhum Salih Çetin'e Allah'tan rahmet, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diler.

16 Şub 2017 - 17:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

vedatokur - .. "Boba Salih" olarak öğrendik... Mekanı uçmağ ola.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Şubat 17:22
02

Ömer Bilecik - Allah cc gani gani rahmet etsin. Makamı cennet olsun inşAllah.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Şubat 17:22
01

Serkan Yanik - Allah cennette kavustursun.Yakınlarına Allah sabırlar versin.Alanyali bu efsane ismi unutmamalı.Vefamızı göstermeliyiz. Gerçek Alanyali kadir kıymet bilendir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Şubat 17:22

Çorum Haber