Alanya muzuna övgü yağdırdı

Unutulmaz futbolcu Tanju Çolak, Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri'ni izlemek için gittiği Gökbel'de Alanya muzunu öve öve bitiremedi

FESTİVAL Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile birlikte izleyen Çolak, protokol tribününe asılan Alanya muzunu görünce, Alanya muzunun spor yaşamında kendisine büyük bir enerji kaynağı olduğunu söyledi. Çolak, "Futbol oynarken, gücünüz ve enerjiniz yerinde olmalı, ben de bu enerjiyi Alanya muzundan alıyordum. Sağolsunlar, Alanya’da yaşayan dostlarımız bana sürekli Alanya muzu gönderirlerdi. Ben de muzdan aldığım bu enerjiyle sahada gollerimi sıralardım. Yıllardır Alanya muzu benim en önemli enerji kaynağım oldu. Alanya muzu gerek aroması, gerekse kokusu ve tadıyla diğer muzlardan çok farklı. Bu yüzden Alanya’ya gelince mutlaka muz alırım. Herkese tavsiye ediyorum" dedi.

19 Ağu 2014 - 08:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber