Alanya Lisesi önünde protesto

Alanya Lisesi'nde İzmir Marşı'nı söyleyen bir grup öğrenciye müdahale edildiği ve marşın okul sınırlıları içerisinde yasaklandığı iddiası üzerine Alanya Lisesi önünde eylem yapıldı

CHP İlçe Gençlik Kolları'nın öncülüğünde yapılan eylem geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleşti. Polis ekipleri OHAL kapsamında izinsiz eyleme müsade edemeyeceklerini belirterek yetkililerden izin alınmasını istedi. Daha sonra kısa bir açıklama yapan CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Sayın, "Bugün buraya malum olaylarla ilgili açıklama yapmak üzere geldik. İzmir marşı söyleyecektik. Ancak müracaatımız henüz sonuçlanmadı. Kaymakamlığın bize verdiği iznin ardından açıklamamızı yapacağız" dedi. Toplanan kalabalık, yine de İzmir Marşı'nı söyledi ve sloganlar atarak olay yerinden ayrıldı.

HABERİN DİM WEB TV'DEKİ VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

27 Şub 2017 - 12:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber