Alanya heyeti kardeş şehir Schwechat’da

Avusturya’daki kardeş şehir Schwechat’a bulunan Alanya Belediyesi heyeti, çöp depolama tesislerinde incelemelerde bulundu

AVUSTURYA’DAKİ kardeş şehir Schwechat’a bulunan Alanya Belediyesi heyeti, çöp depolama tesislerinde incelemelerde bulundu. Schwechat’ta ilk gün yetkililer tarafından karşılanan Alanya heyeti, ilk ziyaretlerini Schwechat Belediyesi’ne gerçekleştirdi. Heyette yer alan meclis üyeleri Hasan Özdemir, Şükrü Cimrin ve Mustafa Aras, Alanya Belediyesi ve Schwechat arasındaki kardeş şehir ilişkilerinin daha da iyileştirilerek devam ettirileceğini, kültürel ve ticari alanlarda her iki şehrin yararlanabileceği ortak değerlerin paylaşılarak katkı yapılmasından yana görüş birliğinde olduklarını belirttiler. Schwechat Belediye Başkanı Gerhard Frauenberger, yeni seçilen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i en kısa zamanda şehirde ağırlamaktan onur duyacaklarını belirtti. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, kardeş şehir ilişkilerinin Alanya için büyük önem teşkil ettiğini, ileriki günlerde de bu ilişkilerin artarak devam edeceğini kaydetti. Alanya Heyet Schwechat’da bulundukları süre boyunca ayrıca, petrol rafinerisi ve huzur evi ziyaretleri yaparak, şehir hakkında bilgi sahibi oldular.

29 Ağu 2014 - 23:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber