Alanya dünya ile koşacak

Tüm dünyada aynı anda başlayacak Wings for Life World Run, dünyanın dört bir yanında omurilik araştırmalarını desteklemek üzere ikinci kez hayata geçiriliyor

3 MAYIS

Pazar günü saat 14.00’de dünyada 6 kıtada 35’ten farklı lokasyonda startı verilecek Wings for Life World Run’ın Türkiye ayağı 2014’te olduğu gibi 2015’te de Alanya’da olacak. Dünya çapında büyük ilgi gören etkinliğin Alanya'da gerçekleşen Türkiye ayağına ünlü oyuncu Ayşe Tolga, gazeteci Yonca Tokbaş, hiphop sanatçısı Kamufle, profesyonel Hırvat basketbolcu Dario Saric ve milli sporcular Naz Aydemir Akyol, Yağız Avcı ve Ahmet Arslan’ın yanı sıra pek çok profesyonel ve amatör sporcu da destek veriyor. Wings For Life World Run 2015’e özel çekilen videoda ünlü isimler yarışa destek çağrısında bulunuyor. Wings for Life World Run, profesyonel koşuculardan amatörlere kadar her yetenekten tüm sporculara açık. Herkesin katılabileceği yarışmada tekerlekli sandalye sporcuları da aynı anda yarışa başlayacak.

ALANYA'DAN 3 BİN 500 KİŞİ KOŞUYOR

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "2014 yılında Wings For Life Word Run dünyayı yepyeni bir yarış şekliyle tanıştırdı. Böylesi güzel bir amaca hizmet eden Wings for Life Derneği’ne yardımcı olmak için Alanya da ev sahipliği yapıyoruz. Oldukça eğlenceli ve anlamlı bir işte yer almaktan mutluluk duyuyoruz. 3 Mayıs Pazar günü saat 14.00'de İskele'deki Şelale Meydanı’nda 3 bin 500 kişi Alanya’nın mükemmel deniz manzarası eşliğinde tüm dünya ile aynı anda koşmanın keyfine varacak. Tüm vatandaşlarımızı bu eşsiz organizasyona davet ediyorum" dedi.

30 Nis 2015 - 12:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber