Alanya Dövizciler Birliği'nden 'Döviz bozdur' çağrısı

Alanya Dövizciler Birliği (ALDÖBİR) Başkanı Ahmet Dayanç, Alanya'daki tüm döviz bürolarının Merkez Bankası kurundan döviz alımı yapacağını açıkladı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlara hitaben "Yastık altında ne kadar Dolar, Euro ve döviz varsa TL’ye çevirin" çağrısına ilişkin ALDÖBİR Başkanı Ahmet Dayanç’tan da bir açıklama geldi. Dayanç, Alanya’daki döviz bürolarının Merkez Bankası kurundan alım yapacağını söyledi.
'ALDIĞIMIZ DÖVİZİ HEMEN TL'YE ÇEVİRECEĞİZ'
Dolar’ın hızlı yükselişi konusunda hükümetin attığı adımları sonuna kadar desteklediklerini vurgulayan  Dayanç, vatandaşların en uygun şartlarda dövizini bozdurabilmeleri için bu kararı aldıklarını dile getirdi. Dayanç ayrıca vatandaştan aldıkları dövizi de anında ellerinden çıkardıklarını, kendilerinin de sadece TL kullandıklarını söyledi. 
Merkez Bankası kurunun diğer bankalardan daha yüksek olduğuna da işaret eden Dayanç "Hem ülkemiz kazansın, hem fedakarlık yapacak vatandaşımızın kaybı olmasın istedik. Bu manada biz de Alanya’daki döviz büroları olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyalım istedik. Biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız" dedi.

06 Ara 2016 - 14:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ucuza satın - alıcılara ucuz satın.size çok müşteri getiren bulunur:)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Aralık 14:55

Çorum Haber