Alanya'da mahalle sakinleri isyan etti

Küçükhasbahçe Mahallesi, Koçlar Sokak sakinleri yaşadıkları sorunların çözülmesini istiyor

MAHALLE sakinleri, "Alanya Belediyesi sokağın bir tarafında 4 ay önce bir çalışma başlatmıştı. Çalışmanın ardından buraya su borularını yığdılar. Sonra ne olduysa bir anda boruları götürdüler. Belediye ekipleri yol açarken sulama kanalını kırdı. Apartmanların üst tarafında muz bahçeleri bulunuyor. Bu bahçeyi sulamak için bırakılan su, apartmanların önündeki yola kadar ulaşıyor. Akan sular yolun üzerinde bulunan çakılları götürüyor. Böyle olunca aracımızla yokuşu çıkamıyoruz. Çözüm Masası'na gittik. Bize 'Kaydınız alındı' diyorlar ama hiç icraat yok. Muz ekili alanları sulamak için su bırakıldıkça hep aynı durum yaşanıyor. Yağmur yağarsa ve bırakılan su böyle akarsa çocukları okula nasıl göndereceğiz? Yukarıya ya muz bahçelerinden çıkacağız, ya da uçacağız. Yaylalara asfalt götüren belediye bizleri niye asfaltsız bırakıyor?
'KAPI PENCERE AÇAMIYORUZ'
2-3 aydır yoldan etrafa toz yayılıyor. Kamyonlar bu bölgeye hafriyat getiriyor. Toz nedeniyle kapıları pencereleri açamaz duruma geldik. Fen İşleri Müdürlüğü'nü aradık. Burada günde iki kez sulama yapılıyor ama yol yarım saatte kuruyor. Çalışma yapılıyor ama bu ne zaman bitecek? Sinir krizi geçiriyoruz" dediler.

24 Eki 2016 - 20:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber