Alanya'da Köpek Pansiyonu'na yoğun ilgi

Ramazan Bayramı nedeniyle Alanya Köpek Eğitim Merkezi (AKEM) Köpek Pansiyonu'na da talep arttı

DİNEK Mahallesi'nde hizmet veren AKEM Köpek Pansiyonu'nun sahibi Aydın Delice, rezervasyon oranlarının yüzde 90'a ulaştığını açıkladı. Delice, "Şu anda 24 tane kendi bahçeli kafesimiz var. 2 tane de özel odamız bulunuyor. Ramazan Bayramı'nda doluluk oranımız çok iyi. Şu an yüzde 85-90 oranında rezervasyonlarımız var. Rezervasyonlar, tatile gidecek hayvanseverlerden. Rağbet son derece iyi" dedi.
'FİYATLAR 35 TL'DEN BAŞLIYOR'
Köpeğin büyüklüğüne göre, maması varsa ve sahipleri getirirse hizmet bedelinin değiştiğini ifade eden Delice "Günlük fiyatlarımız 35 TL'den başlıyor. Haftada bir veterinerimiz geliyor. Hayvanların kontrollerini yapıyor. Bütün kafeslerimiz, bahçelerimiz özel ilaçlarla dezenfekte ediliyor. Veterinemiz de zaten raporlarında bunu konfirme ediyor. Sosyal medyada veya internetten AKEM Alanya Köpek Evi ve Pansiyonu ve Eğitim şeklinde arama yaptıklarında telefon numaralarımıza ve adresimize ulaşabilirler. Alanya'yı ve tüm köpekseverleri bekliyoruz" diye konuştu.

DİM WEB TV UYGULAMASINI İNDİRDİNİZ Mİ?

Haberleri ve canlı yayınları ile gündemi belirleyen Alanya'nın yeni nesil televizyonu DİM WEB TV izlemek artık çok kolay. 
Samsung, LG vb android telefonlar için PLAY STORE'dan ( https://play.google.com/store/apps/details?id=dimtv.tv.dimtv )
İphone telefonlar için APPLE STORE'dan (https://appsto.re/tr/9mYpkb.i) indirebilirsiniz.
İyi seyirler.

23 Haz 2017 - 22:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber