Alanya'da hasta çocuklara tiyatro

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Anadolu Hastanesi'nde yatmakta olan çocuklara Alanya Belediye Tiyatro Topluluğu tarafından bir çocuk oyunu sahnelendi

ALANYA Belediye Tiyatrosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde, Anadolu Hastanesi'nde yatmakta olan çocuk hastalara bir çocuk oyunu sahneledi. 'Aliş ile Ayşe'nin Maceraları' adlı oyunu sahnelendiren tiyatro ekibi çocuklara güzel bir gün yaşattı. Çocukların yanında ve velilerin de büyük ilgi gösterdiği oyuna çocuklar da zaman zaman dahil oldu.

22 Nis 2017 - 11:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber