Alanya'da eski oda başkanı vefat etti

Önceki dönem Alanya Marangozcular Odası Başkanlığı yapan Tevfik Can vefat etti

MARANGOZCULAR Odası eski Başkanı Tevfik Can bugün ikindi saatlerinde Özel Anadolu Hastanesi'nde tedavi gördüğü sırada hayatını kaybetti. Bir süredir kanser tedavisi gören ve iki çocuk babası olan Can'ın cenazesi ise yarın öğle namazına müteakip Gürses Camisi'nde kılınacak namazın ardından Bektaş Mezarlığı'na defnedilecek.

Tevfik Can'ın ani ölümü ile ilgili olarak taziye mesajı yayınlayan Alanya Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Alataş, "Çok sevdiğimiz değerli bir abimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum" dedi.

Yeni Alanya olarak merhum Tevfik Can'ın ailesine ve sevdiklerine baş sağlığı, Allah'tan rahmet dileriz.

26 Eki 2016 - 23:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber