Alanya'da CHP'nin sembol ismi öldü

Alanya'da CHP'nin önemli isimlerinden olan Vahap Vahapoğlu, 84 yaşında aramızdan ayrıldı

Alanya'da CHP'nin sembol ismi öldü
Haber albümü için resme tıklayın

ALANYA'NIN Kargıcak Mahallesi'nde çiftçilikle geçinen ancak 1950'li yıllardan itibaren CHP'nin sembol isimlerinden biri olan Vahap Vahapoğlu, 84 yaşında yaşlılığa bağlı çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle vefat etti. Vahapoğlu, dün Kargıcak Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi. 
1970'li yıllarda CHP Antalya İl Genel Meclis Üyesi olarak görev yapan, CHP Alanya ilçe yönetimlerinde uzun yıllar yönetim kurulu üyesi olarak yer alan Vahapoğlu, Kargıcak Muhtarlığı da yapmıştı. CHP'nin tüm toplantı ve etkinliklerinde yer alan Vahapoğlu, yaklaşık 10 yıldır yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle siyasetten uzaktı. Vahapoğlu'nun Bülent Ecevit ve Deniz Baykal'la da yakın dostlukları vardı. 
Yeni Alanya Ailesi, merhum Vahapoğlu'na Allah'tan rahmet, CHP camiası ve yakınlarına başsağlığı diler.

30 Mar 2017 - 18:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber