Alanya'da asfalt atağı

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, altyapı ve genişletme yapılan Büyükhasbahçe Caddesi Ticaret Lisesi yolunda sıcak asfalt çalışması yaptı

Haber: Alper KUTAY

ALANYA Belediyesi, kırsal ve şehir merkezinde yolların kalitesini artırmak, vatandaşa rahat ve güvenli bir ulaşım hizmeti sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak Ticaret Lisesi yolunda sıcak asfalt çalışması yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle okulların yoğunlukta olduğu bölgede yeni yollar açarken, bir yandan da mevcut yollarda genişletme çalışması yapıyor. Büyükhasbahçe Caddesi’nde sürdürülen sıcak asfalt çalışmasının kısa sürede bitirileceğini açıklayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bölgede Büyükhasbahçe ve Cikcilli Mahallesi arasında çok ciddi bir yol çalışması sürdürdüklerini söyledi. Başkan Yücel, “Okul bahçesi istinat duvarlarının ardından sıcak asfalt çalışması başlattık. Okulların yoğun olarak bulunduğu bölgede önceliğimiz öğrencilerin güvenle okula gidip gelmelerini sağlamak" dedi.

20 Tem 2017 - 23:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Hamit durnaci - Sayin yetkililer can anaokulu tahir tuluk okulu civari uzun zamandir toz toprak içinde hic gormuyorsunuz.Cocuklar okula giderken cemaat camiye giderken tozun icinde yürüyor.Mahalle sakinleri kapi pencere acamiyor evlerinde bu kadar duyarsiz olmayin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Temmuz 23:51
01

mehmet - Sayın belediye başkanımız ve belediye yetkilileri. Büyükhasbahçe mahallesinde Ticaret lisesinden Tahir Tuluk Ortaokuluna gelen ve genişletme çalışmalarının uzun zamandır durduğu Camiönü-Köşkyolu sokakta ikamet ediyoruz. Yaklaşık 4 yıldır bu yollar toprak halde durdugundan büyük magduriyetler yaşıyoruz. Belediyeye dilekçeler vermemize, çözüm masasını aramamıza rağmen hiçbir çözüm üretilemiyor. Ayrıca bu sokaklardan okullarına yürüyerek gitmeye çalışan öğrenciler yazın toz toprak, kışın ise dizlerine kadar çamur deryasına batarak gidiyorlar. 2017 Alanya'sına ve büyük hizmetleriyle her kesimin takdirini toplayan Alanya belediyesine bu durumun yakışmadığına dikkat çekiyor mağduriyetlerimizin en kısa zamanda giderilmesini talep ediyoruz. Teşekkürler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Temmuz 23:51

Çorum Haber