Alanya Belediyesi'nden 'Whatsapp Çağrı Hattı'

Vatandaşların soru ve görüşlerini daha hızlı alabilmek ve zamanında çözüme kavuşturmak için Alanya Belediyesi, akıllı cep telefonlarında kullanılan iletişim uygulaması 'WhatsApp' Çağrı Hattı'nı hizmete soktu. Uygulama ile vatandaşlar dilek ve şikâyetlerini, görsel mesajlar ile 0 552 444 82 07 numaralı telefon hattına iletebilecekler

28 Ocak 2015'te kurulan ve haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren Alanya Belediyesi Çözüm Masası, yeni bir uygulamayı daha hayata geçirerek hizmetlerini güçlendirdi. 444 82 07 numaralı hatta 0 552 444 82 07 'WhatsApp' hattını da ekleyen Çözüm Masası, artık şikâyetleri görüntülü alabilecek.
Yücel: "Başvuruların yüzde 98'i çözüme kavuşturuldu"
On sekiz aylık süre içinde Çözüm Masası'na yapılan başvuruların yüzde 98'inin ivedilikle çözüme kavuşturulduğunu belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "444 82 07 No'lu telefondan yapılan başvuruların yanı sıra mail, web sayfası, sosyal medya ve işitme engelliler için kurulan SMS sisteminden gelen başvurular da kayıt altına alınarak, sorunlar anında çözüme kavuşturuluyor. Yeni başlattığımız WhatsApp Çağrı Hattı ile de vatandaşlarımızın sorunlarına daha kısa zamanda hızlı çözüm sağlamayı planlıyoruz" dedi.
Başkan Yücel, yapılan başvuruların ilgili birimlere iletilerek takibinin yapıldığını, sonuçlarıyla ilgili de vatandaşa SMS, e-posta ve telefonla bilgi verildiğini söyledi.
Whatsapp uygulaması ile görüntülü çağrı
Çözüm Masası bünyesinde uygulamaya geçirilen 'WhatsApp Çağrı Hattı' ile Alanya Belediyesi vatandaşların soru ve görüşlerini daha hızlı almaya başladı. Sistem aracılığıyla vatandaşlar, belediyenin sorumluluk alanı içinde karşılaştıkları sorunların fotoğraflarını çekip görsel mesajlarla 0 552 444 82 07 numaralı 'Whatsapp' hattından Çözüm Masası'na ulaştırmaya başladı. Şikâyetlerini iletişim ve adres bilgileriyle birlikte Çözüm Masası'na gönderen vatandaşlara, en kısa zamanda gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra sonucuyla ilgili bilgi veriliyor.

11 Tem 2016 - 17:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

sevdamız ALANYA - Tebrik Ederim Büyük ALANYAMIZIN Büyük Başkanı

her daim halk için çalışıyor üretiyor çözüm noktası buluyor...

büyük ALANYAMIZIN Büyük Başkanı Adem Murat YÜCEL

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Temmuz 17:05

Çorum Haber