Alanya Bahçeşehir'de 'Fuar' var

Alanya'nın önde gelen eğitim kurumlarından Bahçeşehir Koleji'ndeki 'Hüseyin Baba Kitap Fuarı' 31 Mart'a kadar ziyaret edilebilecek

'BAHÇEŞEHİR Koleji AlanyaHüseyin Baba Kitap Fuarı' 10 yıldır Alanya’nın tek kitap fuarı olma ünvanı ile sayısız yayınevini ağırlamanın gururunu bu yıl da doyasıya yaşıyor. 27-31 Mart tarihlerinde kapılarını kitapseverler için aralayan '10'uncu Hüseyin Baba Kitap Fuarı'nda Red House, National Geographic, Beyaz Balina, Mart Ajans, Martı ve Koridor yayınları başta olmak üzere birçok yayınevi yerini aldı. Kitap okumanın önemini her fırsatta vurgulayan Bahçeşehir Koleji Alanya Ailesi kitap okuyor ve okumanın önemini anlatıyor. Başarılı toplumun temelinin kitap okumaktan geçtiğini bilen Bahçeşehir Koleji Alanya aile bireylerinin, kitap fuarına ilgisi görülmeye değer. Tüm Alanya halkının davetli olduğu fuar ilk gününden beri öğrencilerden ve velilerden yoğun ilgi görüyor. 'Bahçeşehir Koleji Alanya 10'uncu Hüseyin Baba Kitap Fuarı' 10.00-17.00 saatleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

29 Mar 2017 - 23:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber