ALANYA AVANTAJLI

Referandum sonuçları, İl yarışında Alanya'yı öne geçirdi. "Hükümet, genel seçim öncesi bazı ilçeleri İl yapacak" denilen bir süreçte Alanya'da halkın yüzde 52.4'ünün 'Evet' demesi, rakibimiz Manavgat'tan ise yüzde 55 'Hayır' oyu çıkması elimizi güçlendirdi

ALANYA açısından referandumun sonuçları şaşırtıcı olduğu kadar, olumludur da… Yüzde 47.6 Hayır’a karşılık, yüzde 52.4 Evet oranı beklentilerin çok üstündedir. Bu başarının mimarı en başta İlçe Başkanı Hüseyin Güney ve arkadaşlarıdır. Gazipaşa Havaalanı ile ilgili beklentiler gerçekleşmiş olsaydı, Evet oranı en az yüzde 5-10 puan daha yüksek olabilirdi.
GÜÇLERİMİZİ BİRLEŞTİRELİM
HASAN Sipahioğlu ve Mevlüt Çavuşoğlu da bu başarıda pay sahibidir. Antalya'nın kıyı ilçeleri arasında, Evet’lerin Hayır’lardan yüksek olduğu tek yer Alanya’dır. Alanya’nın iktidardan beklentileri açısından bu sonuç elimizi güçlendirmiştir. Havaalanı ve İL de dahil bir çok konuda, Alanya artık avantajlıdır. Yeter ki, güçlerimizi birleştirelim.

#

13 Eyl 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber