'Alanya Afet Bölgesi'

Turizm yörelerinin 'Afet Bölgesi' ilan edilmesi için daha hangi felaketler gerekiyor?

BU soru, turizmciler ve esnaf odası başkanlarından gelmeye başladı. TÜRSABAlanya BYK Başkanı Suat Çavuşoğlu "Afet bölgesi sadece doğal afetlerin olduğu yer ve zamanlarda değil, turizmdeki gibi elde olmayan nedenlerle yaşanan kriz ortamlarında da ilan edilmeli. Alanya'nın bu ilana ihtiyacı var çünkü bütün tesisler boş, gelir yok" dedi. 

'HAYATİ ÖNEMİ VAR'

ALANYA Keykubat Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi ve Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp ise "Alanya'nın 'Afet Bölgesi' ilan edilmesi çok büyük katkı sağlar. Vergilerin, kredi borçlarının, SGK ödemelerinin ötelenmesi hayati önem taşıyor. Çünkü insanların bunları ödeyecek geliri yok. Yeni faizsiz krediler de şart" dedi.

21 Haz 2016 - 21:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber