Alanya 7 24 nöbette

Alanya protokolü, Demokrasi Nöbeti'nin 11. gününde vatandaşlarla Atatürk Anıtı'nda buluştu, sabah namazına kadar nöbet tuttu. Nöbete kadınlar da tam destek veriyor

Haber: Alper KUTAY
FETHULLAHÇI
Terör Örgütü'nün FETÖ, 15 Temmuz'da darbe girişiminde bulunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Sokaklara inin, ikinci bir emre kadar meydanları boş bırakmayın" çağrısı üzerine tüm yurtta olduğu gibi Alanya'daki vatandaşlar da ellerinde Türk Bayrağı ile tam 11 gündür her gün saat 20.30'da Atatürk Anıtı'nın önünde toplanarak Demokrasi Nöbeti tutuyor. Başta AKP olmak üzere CHP, MHP, BBP ve Saadet Partisi yönetici ve üyelerinin yanı sıra meslek odası başkanları ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri de Demokrasi Nöbeti'ne tam destek veriyor. Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Büyükşehir Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, AKP Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık, Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık, ÜniAk Alanya Başkanı Yılmaz İçmen ile Başbakanlık Danışmanı Hayri Çavuşoğlu da Demokrasi Nöbeti'ne katılan isimler arasında yer aldı.

26 Tem 2016 - 14:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber