Alanya 4 kupayla döndü

'2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Antalya İli Minikler Düzenlemesiz Halk Oyunları Yarışması'na Alanya ekipleri başarılarıyla damga vurdu

ANTALYA merkez ve ilçelerinden 17 okulun katıldığı yarışmalarda Alanya'yı temsil eden Hacıkura İlkokulu ikinci, Ayşe Melahat Erkin İlkokulu üçüncülük elde etti. İlk üç derecenin ikisini alan Alanya ekipleri yarışmaya damgasını vurdu. 'Düzenlemesiz' dalda Alanya'yı temsilen katılan katılan minikler ekibi Antalya ikincisi, yıldızlar ekibi de Antalya üçüncüsü olarak Alanya'ya 2 kupa daha kazandırdı. Elde ettiği başarıların ardından Hacıkura İlkokulu ve Ayşe Melahat Erkin İlkokulu öğrencileri öğretmenleriyle birlikte Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er'i makamında ziyaret etti. Milli Eğitim Müdürü Er, müdürlük olarak kültüre ve değerlere sahip çıkmaya devam ettiklerini söyledi. Er, "Alanya olarak Antalya'da yapılan folklor yarışmalarında minik yıldızlarda 2 takımla aynı takımla aynı zamanda da kulüpler bazında da bir takımla katılıp 4 kupa alıp geldik. Şu an Antalya genelinde katılan 17 takımın içerisinde kulüplerde ikincilik ve üçüncülük yine Alanya'y ait. Hedefimiz birincilikti. Bu neticede bir yarış. Birinci olamadık ama 17 takım içerisinde ikinci ve üçüncü olmamız Alanya'nın folklorde Antalya'da stabil bir başarısının olduğunun kanıtı. Bunu tüm ekipler ifade etti. Bu süreçte emek veren okul idarelerine, çalıştırıcılarına ve en önemlisi bizim her zaman destek gördüğümüz çok değerli velilere teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Kültürümüzü yaşatmak adına her türlü çalışmayı yapıyoruz ve yapmaya devam edceğiz. Başarılar kendiliğinden gelmiyor. Bize destek veren Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve yönetim kuruluna, araç temininde destek veren Alanya Belediyesi'ne Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'na (ALTSO) tüm bizden desteklerini esirgemeyen kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ediyorum" dedi. Er, Alanya'ya 4 kupa kazandıran öğrencilere ziyarette çeşitli hediyeler de verdi.

23 Şub 2017 - 10:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber