Alanya 1 Mayıs'a hazır

Tüm yurtta olduğu gibi Alanya'da da haftaya 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlanacak

ALANYA'DAKİ kutlamalar kapsamında saat 11.00'de Kuyularönü Camii civarından iskeleye hareket edilecek. Burada yapılacak konuşmaların ardından Çello müzik topluluğu çeşitli şarkılar seslendirecek ve halaylar çekilecek. Kutlama öncesi Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (EĞİTİM SEN) Alanya Şubesi tarafından bir basın açıklaması yapıldı.  PTT Alamya Alanya Müdürlüğü binası önünde toplananlar adına konuşan EĞİTİM SEN Alanya Şubesi Başkanı Ali Koca, şu ifadeleri kullandı:

 "Koşullar emekçi sınıflar, ezilen, ötekileştirilen, demokrasiden,  özgürlükten, emekten, eşitlikten, barıştan, seküler-laik yaşamdan yana kesimler aleyhine her geçen gün daha da ağırlaşıyor. Öte yandan hedefte olan kesimler toplumun en geniş kesimini oluşturuyor. 16 Nisan referandum süreci toplumun bu en geniş kesiminin birlik, mücadele ve dayanışmasının ortaklaştırılması konusunda bir enerji açığa çıkardı. 
Bugün, referandum sürecinde açığa çıkan bu enerjinin tüm baskıları bertaraf edebilecek, insanca yaşamın kapısını aralayacak bir güce dönüştürülmesi görevi ile karşı karşıyayız. Bu çerçevede 1 Mayıs Birlik Mücadele ve Dayanışma Günü'nü 'OHAL/KHK Rejiminde Referandumdan 1 Mayıs’a, Sömürüye, Yoksulluğa, Güvencesizleştirmeye, Savaşa, Faşizme Hayır' şiarıyla tüm illerde kitlesel ve coşkulu bir biçimde kutlama çalışmalarımız ve hazırlıklarımız devam ediyor."

28 Nis 2017 - 23:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber