AKP’den CHP’ye anlamlı ziyaret

AKP Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık, CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal’ı ziyaret etti

ALANYA'NIN

ilk ve şimdilik tek kadın ilçe başkanı olarak 20 Aralık’ta yapılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı’nın olağanüstü kongresi sonrası görevine başlayan Şengül Yeşildal'a, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık ve ekibi tebrik ziyaretinde bulundu. Kadınlar olarak siyasette daha aktif rol almak istediklerini, bu anlamda da CHP İlçe Başkanı Yeşildal'ın örnek olduğunu belirten AKP’li Çalık, “Bizler her zaman ılımlı bir siyasi politika izliyoruz. Hiç bir zaman polemik yaratmadan, kendi ideolojilerimizi yaşantımıza yansıtmadan, dostluk ve kardeşlik içerisinde çalıştık. Kadınların da siyasi anlamda yapabileceklerine en güzel örnek olan Şengül Yeşildal’ı bu anlamda ziyaret etmek istedik. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi. Yeşildal ise bu hoş ve nazik ziyaretlerinden ötürü Çalık ve ekibine teşekkür ederek ilerleyen dönemlerde kendilerine başarılar diledi.

14 Oca 2015 - 08:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber