'AKP yine samimiyetsiz'

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın kutlanmaması kararını samimiyetsizlik olarak niteleyen CHP İlçe Başkanı Ali Takavüt, "Bu karar yeniden gözden geçirilmeli" dedi

Haber: Alper KUTAY
CUMHURİYET
Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ali Takavüt, son günlerde Alanya'da insanların sosyal medyada birbirlerine hakaret, küfür ve tehdit ettiğini belirterek, "İnsanlar sosyal medyayı birbirini kırmadan kullanırsa daha iyi olur. Belden aşağı inilmemeli" dedi. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 'insanların motivasyonu düşük' gerekçesiyle kutlanmaması kararına da değinen Takavüt, "Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi neden gösterilerek bu bayramın kutlanmaması samimiyetsizlik. Bu karar yeniden gözden geçirilmeli" diye konuştu. Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkarılan kanun hükmünde kararnamelere de değinen Takavüt, "Bugüne dek 3 kanun hükmünde kararname çıktı. Önemli kararlar alınırken bu konuda Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin de görüşleri alınmalı" dedi. Bazı mahallelerde uzun su ve elektrik kesintileri yaşandığını, vatandaşın ihbar ve itiraz etmesine karşın hiçbir önlem alınmadığını savunan Takavüt, yetkilileri bu konuda göreve davet etti.

03 Ağu 2016 - 14:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

ALİ - geç bunları takavit bey,siyasi kurnazlık yapma,akp gayet mantıklı karar verdi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Ağustos 14:42
01

naz - Kutlatmamak icin herseyi bahane ediyorlar kendileri sehitler varken bombalamada o kadar insan oldu onlar kopru acip gobek attilar bu ne yaman celiski

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Ağustos 14:42

Çorum Haber